Sportfysiotherapie

Bel: 0223-624878Contact

Deskundige behandeling bij sportfysiotherapie in Den Helder

Sportfysiotherapie Den Helder is er voor je wanneer je als sporter klachten ervaart. Of je nu aan hardlopen doet, voetbal speelt of vechtsporten beoefend, beoefenaars van de meest uiteenlopende sporten kunnen bij het professioneel en deskundig team van fysiotherapie Stadshart terecht. In onze praktijken ontvangen wij sporters op alle niveaus, van gedreven thuissporters tot aan sporters op absoluut topniveau.

Onze gespecialiseerde sportfysiotherapeuten zijn niet alleen gericht op het behandelen van klachten die zich hebben voorgedaan tijdens of rondom het sporten (denk bijvoorbeeld aan blessures), zij helpen jou ook bij preventie, voorlichting en advies. Het geven van advies komt niet alleen aan bod wanneer wij een patiënt helpen die reeds aan het sporten is. Het geven van advies doen wij uiteraard ook wanneer je wil beginnen met sporten maar door reeds aanwezige klachten niet zo goed weet hoe je daarmee moet omgaan tijdens het sporten of hoe je moet beginnen.

Ben je sporter, wil je beginnen hiermee of wil je klachtenvrij sportactiviteiten weer oppakken? Wacht niet langer en laat je begeleiden door onze ervaren sportfysiotherapeut in Den Helder.

 

Hoe helpt de sportfysiotherapeut?

De sportfysiotherapeut brengt allereerst de wensen, klachten en eisen van de sporter of startende sporter in kaart. Wij kijken goed naar de sport welke jij beoefend of wil gaan beoefenen. Door een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat onze behandelingen bijdragen aan het punt dat je uiteindelijk wil bereiken. Vaak is dat het klachtenvrij hervatten van de sportactiviteiten. Laat je adviseren bij Fysiotherapie Stadshart.

Voor wie?

N

Beginnende sporters

N

Ervaren sporters

N

Topsporters

N

Geblesseerde sporters

N

Eigenlijk voor iedereen!

Sportfysiotherapie voor clubs en verenigingen

Wist je dat Fysiotherapie Stadshart zich niet alleen inspant voor individuele sporters, maar zich ook bezighoudt met het adviseren en begeleiden van diverse sportverenigingen? Zo maakt bijvoorbeeld voetbalclub HCSC Den Helder al geruime tijd gebruik van de kennis en kunde van onze sportfysiotherapeuten.

Door onze inzetbaarheid profiteren sportverenigingen niet alleen van een goede zorg voor haar leden. Door haar leden middels sportfysiotherapie fit en klachtenvrij te houden komt dat ook de sportprestaties van vereniging of club in zijn algemeenheid ten goede! Wij behandelen namelijk niet alleen de blessures van sporters, wij helpen ook met het voorkomen hiervan door allerlei vormen van preventie, voorlichting en advies.

Het team van Fysiotherapie Stadshart komt graag met sportclubs en verenigingen in contact om te kijken wat wij kunnen betekenen met ons team van gespecialiseerde sportfysiotherapeuten!

Advies of begeleiding nodig van de sportfysiotherapeut in Den Helder?

Neem contact op en wij gaan graag met jou in gesprek!