Psychosomatische fysiotherapie

Bel: 0223-624878Contact

Psychosomatische fysiotherapie bij Stadshart Den Helder

Fysiotherapie Stadshart in Den Helder is gespecialiseerd in psychosomatische fysiotherapie. Bij deze vorm van fysiotherapie ligt de focus op behandelingen die vaak met spanning of stress te maken hebben. Wij zien in onze goed uitgeruste praktijk ook patiënten met andere onbegrepen lichamelijke klachten, waarvoor onze psychosomatische fysiotherapeut een behandeling op maat kan realiseren. Het verband tussen lichamelijke klachten en psychische overbelasting is vaak moeilijk te duiden. 

Psychosomatische klachten kunnen zich uiten in vermoeidheid en onbegrepen lichamelijke pijnklachten. Duizeligheid en hoofdpijn, maar ook spier-en gewrichtsklachten, benauwdheid, hartkloppingen of druk op de borst is iets dat wij vaak zien. Al deze klachten kunnen, afhankelijk van de aard, worden behandeld met psychosomatische fysiotherapie in Den Helder. 

Spanning en ontspanning

De psychosomatische fysiotherapeut in Den Helder zal tijdens de behandelingen zorg dragen voor een goede begeleiding in het herstellen van een mogelijk verstoord evenwicht tussen spanning en ontspanning. Fysiotherapie Stadshart zal rekening houden met lichamelijke, psychologische en sociale aspecten. Wij houden hierbij rekening met leef- en werkomstandigheden alsmede eventuele lichamelijke beperkingen of klachten. Fysiotherapie Stadshart staat in nauw contact met andere medische specialisten. Indien wenselijk kunnen wij in overleg treden met ons netwerk aan specialisten of uw eigen arts, specialist, psycholoog of bedrijfsarts.

Psychosomatiek bij Fysiotherapie Stadshart

Fysiotherapie Stadshart helpt u graag bij psychosomatische klachten. U kunt rekenen op deskundigheid, professionaliteit en begrip. Neem contact op voor meer informatie.