Over Fysiotherapie Stadhart

Bel: 0223-624878Contact

In goede handen bij Fysiotherapie Stadshart in Den Helder

De vertrouwde fysiotherapiepraktijk in Den Helder sinds 1976. Dat is Fysiotherapie Stadshart. Met zo’n twintig ervaren medewerkers, actief in verschillende specialisaties is de kleine praktijk van weleer uitgegroeid tot een maatschap, gevestigd in twee gezondheidscentra. Vanaf 2009 zitten wij aan de Madurastraat en sinds december 2010 aan de Molenstraat in goed gefaciliteerde gezondheidscentra.
Hoewel Fysiotherapie Stadshart in die jaren gegroeid is, vinden we het belangrijk dat onze cliënten zich nog altijd vertrouwd voelen en kunnen rekenen op een gemoedelijke sfeer in onze laagdrempelige praktijk. Daarnaast gaan we uiteraard voor kwalitatief hoogstaande behandelingen en proberen wij een belangrijke rol te spelen bij preventie, voorlichting en advies. U bent in goede handen bij Fysiotherapie Stadshart.

Second opinion bij Fysiotherapie Stadshart

Fysiotherapie Stadshart voert diagnostische consulten uit voor huisartsen, specialisten en collega-fysiotherapeuten. Heeft u bijvoorbeeld twijfels over de voortgang van de behandeling of over de diagnose en wilt u een second opinion? Wij geven een advies op maat! Naast onze vele specialisaties en disciplines binnen onze praktijk, hebben wij een ruim netwerk van andere zorgverleners. Met hen kunnen wij in geval van twijfel in overleg treden. Bovendien zijn we aangesloten bij diverse kwaliteitsnetwerken, zoals Netwerk Orthopedie, SchouderNetwerk, RugNetwerk en ParkinsonNet. Dit betekent dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en altijd kunnen behandelen volgens bewezen methoden en vooruitstrevende behandeltechnieken bij Fysiotherapie Stadshart in Den Helder.

Gezamenlijk spreekuur met huisartsen

Fysiotherapie Stadshart biedt een gezamenlijk spreekuur samen met huisartsen en orthopeden. Dat doen we onder meer voor schouderonderzoeken. Op die manier hebben we ook korte lijnen gecreëerd tussen onze praktijken en diverse artsen. Dat komt ook van pas bij onze inzet op chronische pijnklachten, waar wij actief de ontwikkelingen volgen. Samen met verschillende specialisten zetten we een behandelplan op zodat u weer kunt functioneren in het dagelijkse leven. Samen werken we aan de beste zorg voor onze cliënten bij Fysiotherapie Stadshart in Den Helder.

Meer weten over Fysiotherapie Stadshart?

Neem gerust contact op voor een afspraak bij de fysiotherapeut in Den Helder.