Manueel therapie

Manueel therapie

Bij Fysiotherapie Stadshart kunt u terecht voor Manuele Therapie in Den Helder. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten zijn experts op het gebied van het verbeteren van de mobiliteit van gewrichten. Manuele therapie richt zich op het optimaliseren van gewrichtsfuncties en het verbeteren van lichaamshouding en bewegingen in het algemeen.

Uitgebreid behandelplan

Onze manueel therapeuten hebben naast hun algemene fysiotherapieopleiding een aanvullende meerjarige opleiding gevolgd, waarin alle aspecten van deze therapie aan bod komen. U kunt bij Fysiotherapie Stadshart in Den Helder rekenen op deskundigheid en professionaliteit.

Onze Manueel Therapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten met betrekking tot de wervelkolom en gewrichten in armen en benen. Ze analyseren uw bewegingspatronen en zorgen ervoor dat gewrichten soepeler functioneren, waardoor pijn kan verminderen.

Oefening met client

Mobilisatietechnieken in Manuele Therapie

Onze Manueel Therapeuten maken tijdens de behandeling gebruik van verschillende technieken, waaronder diverse mobilisatietechnieken. In onze goed uitgeruste praktijken bieden we onder andere de volgende mobilisatietechnieken aan:

– Marsman

– Mulligan

– D.A.M.

Bij Fysiotherapie Stadshart passen we de nieuwste wetenschappelijke inzichten toe bij onze behandelingen, waaronder bovengenoemde mobilisatietechnieken. We starten met een grondige intake en inventarisatie van uw klachten, waarna uw Manueel Therapeut een persoonlijk behandelplan opstelt.

Krijg advies!

Vrijblijvend brengen wij in kaart wat we voor u kunnen betekenen. Plan een intake in en onze specialisten nemen contact op.