Fysiotherapie voor kinderen

Fysiotherapie Stadshart in Den Helder heeft gespecialiseerde kinderfysiotherapeuten die zich volledig richten op de zorg voor kinderen. Wij begrijpen dat de omgang met kinderen anders is dan met volwassenen, en dat de zorg die zij nodig hebben ook verschilt. Het lichaam van een kind is nog volop in ontwikkeling, en daarom stimuleren onze kinderfysiotherapeuten de motorische en zintuiglijke vaardigheden van het kind door middel van bewegen en spelen, om zo een optimale ontwikkeling en functioneren te bevorderen.

Kinderfysiotherapie Den Helder

Twee locaties voor kinderen

In Den Helder hebben wij twee goed uitgeruste locaties waar wij kinderfysiotherapie aanbieden. Kinderen uit de hele regio Noord-Holland Noord zijn welkom voor behandeling, revalidatie, herstel en preventie. Fysiotherapie Stadshart werkt nauw samen met kinderartsen, het consultatiebureau en orthopeden, waardoor we onze kinderfysiotherapie voortdurend kunnen verbeteren en afstemmen op de individuele behoeften van elk kind.

Oefening met client

Ieder kind is uniek

Bij Fysiotherapie Stadshart begrijpen we dat ieder kind uniek is en daarom richten we ons op een persoonlijke aanpak die is afgestemd op de specifieke doelen van het kind. Onze fysiotherapeuten zetten zich vol enthousiasme in om kinderen te begeleiden naar een betere gezondheid en een actieve levensstijl.

Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van kinderen op alle manieren en kijken per kind wat nodig is voor preventie en herstel met oog op de groei. Bij Fysiotherapie Stadshart is ieder kind op de juiste plaats.

Krijg advies!

Vrijblijvend brengen wij in kaart wat we voor u kunnen betekenen. Plan een intake in en onze specialisten nemen contact op.