Geriatrie fysiotherapie

Bel: 0223-624878Contact

Geriatrie bij Fysiotherapie Stadshart

Fysiotherapie Stadshart in Den Helder ziet cliënten van alle leeftijden, zo bedienen wij ook een dankbare groep ouderen. Onze geriatriefysiotherapeut komt in aanraking met mensen die ouder worden en daardoor minder beweeglijk worden, belemmeringen en/of klachten ervaren. Met onze geriatrie fysiotherapie richten wij ons op kwetsbare ouderen.

Geriatrie fysiotherapie zetten wij niet alleen in bij ‘natuurlijk’ ouder worden, wij helpen met deze vorm van fysiotherapie ook ouderen bij bijvoorbeeld dementie, Parkinson of ‘gebroken heup verschijnselen’ door het ouder worden. Kort samengevat is onze geriatriefysiotherapeut gespecialiseerd in de omgang, behandeling en ondersteuning van oudere kwetsbare patiënten. 

Verbetering en behoud van gezondheid, zelfredzaamheid, participatie in de samenleving, kwaliteit van leven en het behoud van bewegend functioneren staan bij ons centraal in de behandelingen van de geriatriefysiotherapeut. Tijdens onze behandelingen richten wij ons niet alleen op de patiënt in kwestie, wij adviseren ook familie, gezinsleden en eventuele mantelzorgers. 

Geriatrie fysiotherapie helpt bij:

N

Parkinson

N

Na een beroerte

N

Behoud van zelfstandigheid

N

Dementie

N

Gebroken heup verschijnselen

N

Fysieke belemmeringen

N

Ouder worden

N

Verlies van mobiliteit

N

En nog veel meer..

Geriatrie fysiotherapie in Den Helder

Wij zijn er voor iedereen, ook voor ouderen! Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!