Geriatriefysiotherapie

zorg gericht op ouderen

Fysiotherapie Stadshart in Den Helder biedt zorg aan cliënten van alle leeftijden, waaronder een dankbare groep ouderen. Onze geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van mensen die ouder worden en daardoor wellicht minder beweeglijk zijn, belemmeringen ervaren, of klachten hebben. Wij richten ons met geriatriefysiotherapie op de zorg voor kwetsbare ouderen.

Oefening met client
Geriatrie Fysiotherapie

Verschillende ziektebeelden

Geriatriefysiotherapie: Onze geriatriefysiotherapie wordt niet alleen ingezet voor het natuurlijke verouderingsproces, maar ook om ouderen te helpen die bijvoorbeeld te maken hebben met dementie, Parkinson, of veelvuldig vallen. De geriatriefysiotherapeut is dan ook gespecialiseerd in valpreventie bij ouderen

Uitgebreid behandelplan

Bij ons staat het verbeteren en behouden van gezondheid, zelfredzaamheid, participatie in de samenleving, kwaliteit van leven, en het behoud van bewegend functioneren centraal in de behandelingen. Onze geriatriefysiotherapeut richt zich niet alleen op de patiënt zelf, maar adviseert ook familieleden, gezinsleden en eventuele mantelzorgers.

Bij Fysiotherapie Stadshart zorgen we ervoor dat ouderen de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen, en we ondersteunen hen om hun mobiliteit en levenskwaliteit te verbeteren. Samen werken we aan een gezonde en actieve toekomst, waarbij we rekening houden met de specifieke behoeften van elke individuele patiënt.

Krijg advies!

Vrijblijvend brengen wij in kaart wat we voor u kunnen betekenen. Plan een intake in en onze specialisten nemen contact op.