Fysiotherapie

Bel: 0223-624878Contact

Behandeling op maat bij Fysiotherapie Stadshart in Den Helder

Fysiotherapie Stadshart in Den Helder biedt iedere cliënt een behandelprogramma op maat. Samen met onze fysiotherapeuten werkt u aan uw eigen doelen in de ruim opgezette behandelkamers. Op een laagdrempelige manier behandelen wij cliënten die na ziekte, blessure of een operatie hun dagelijkse activiteiten als werk, het huishouden of sporten weer willen oppakken. Daarnaast begeleiden en adviseren we sporters die op hun eigen niveau willen blijven presteren. Ook zien wij in onze praktijk andere doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport en oefeningen worden ingezet als onderdeel van de therapie in de trainingszaal van Fysiotherapie Stadshart.

Diagnoses stellen met echografie bij Fysiotherapie Stadshart

Voordat de fysiotherapeut aan een goede behandeling kan beginnen, is het belangrijk dat er een juiste diagnose wordt gesteld van uw bewegingsprobleem. Het is daarbij noodzakelijk om een zorgvuldig beeld te krijgen over hoe de klachten zijn ontstaan en hoe het verloop is geweest. Een uitgebreid lichamelijk onderzoek is nodig om inzicht te krijgen waar de klachten vandaan komen en –belangrijker nog- hoe u er weer vanaf komt. Naast het klinisch onderzoek maken wij ook gebruik van echodiagnostisch onderzoek. Aan de hand van de beelden van een echoapparaat kunnen wij de meest uiteenlopende klachten en bewegingspatronen herkennen en behandelen bij Fysiotherapie Stadshart.

Ook voor langdurige klachten naar Fysiotherapie Stadshart

Sportblessures? Langdurige peesproblemen? Hardnekkige rugklachten? Slepende schouderklachten? Bij Fysiotherapie Stadshart weten we daar wel raad mee! Hoewel wij u kunnen helpen bij alle soorten klachten, zijn onze fysiotherapeuten in het bijzonder gespecialiseerd in nek-, schouder- en armproblemen. Door uitgebreid onderzoek te doen en bewegingspatronen te analyseren, herkennen wij de bewegingen goed en kunnen zo tijdig starten met de juiste behandeling. Wij werken oorzaakgericht. Dat betekent dat wij, na het vinden van de oorzaak van uw klachten, samen met u een behandelplan opstellen om hier gericht aan te werken. Uw herstel staat immers centraal bij Fysiotherapie Stadshart in Den Helder.

Afspraak maken bij Fysiotherapie
Stadshart in Den Helder?

Neem contact op met een van onze vestigingen om een afspraak in te boeken bij een van onze fysiotherapeuten.