Ergotherapie bij Fysiotherapie Stadshart Den Helder

Voor soepelere dagelijkse activiteiten

Bij Fysiotherapie Stadshart in Den Helder bieden we ergotherapie om dagelijkse activiteiten gemakkelijker zelfstandig uit te voeren. Dit kan worden bereikt door het gebruik van hulpmiddelen, maar ook door training, advies en coaching. Onze praktijk gelooft in zorg op maat, waarbij we eerst met u in gesprek gaan om te ontdekken wat voor u echt belangrijk is. Vervolgens observeren we uw dagelijkse activiteiten om te bepalen waar de beperkingen liggen en wat er juist wel mogelijk is. Ergotherapie is geschikt voor mensen van alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen en ouderen. Indien nodig werken onze ergotherapeuten samen met andere zorgverleners, zowel extern als intern bij Fysiotherapie Stadshart.

Elk individu verwerkt de informatie en prikkels die via de zintuigen binnenkomen op een unieke manier, en dit geldt ook voor kinderen. Wanneer er een verstoorde prikkelverwerking plaatsvindt, zoals overgevoeligheid of ondergevoeligheid, kan dit het dagelijks leven belemmeren. Onze ergotherapie helpt u en uw kind om hiermee om te gaan en het leven zo in te richten dat er zo min mogelijk hinder van wordt ondervonden. We bieden ondersteuning en begeleiding om uw kind te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden om prikkels beter te verwerken en om het dagelijks functioneren te verbeteren.

Bij Fysiotherapie Stadshart zetten we ons in om ergotherapie aan te bieden die afgestemd is op de individuele behoeften en doelen van onze cliënten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak voor ergotherapie in Den Helder. We staan klaar om u te helpen bij het verbeteren van uw dagelijkse activiteiten en levenskwaliteit.

echografie

Ergotherapie inzetbaar bij:

Opsomming met hartjes

Krijg advies!

Vrijblijvend brengen wij in kaart wat we voor u kunnen betekenen. Plan een intake in en onze specialisten nemen contact op.