Over ons

Onze praktijk bestaat sinds 1976 en is sindsdien prominent aanwezig geweest in het centrum van Den Helder. Nu zijn er 11 medewerkers met vele specialisaties. Een combinatie van jong en oud met een schat aan ervaring. Van een kleine praktijk uitgegroeid tot een maatschap gevestigd in 2 gezondheidscentra. Vanaf 2009 aan de Madurastraat en per december 2010 aan de Molenstraat. Trots zijn wij om u te mogen ontvangen in een van onze 2 fantastische praktijken.

Graag gaan we op de ’oude vertrouwde’ manier verder op onze nieuwe lokaties in het centrum van Den Helder. Je goed en vertrouwd voelen, werken aan je herstel, in een gemoedelijke sfeer. Fysiotherapie Stadshart een plaats van vertrouwen.

Onze praktijken voldoen aan de hoge eisen van de verzekeraars en de wet mbt klachten, privacy en kwaliteit. In onze goed ingerichte, moderne praktijken kunnen wij u uitstekend begeleiden tijdens uw herstel.

Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor een afspraak belt u met de praktijk en binnen een paar dagen kunt u terecht bij een van de collega’s. Voor een goede verwerking van u gegevens vragen wij u uw verzekeringsnummer of bewijs van inschrijving mee te nemen. Geeft u wijzigingen hierin zsm aan ons door. Wij hebben contracten met alle verzekeraars.

De toekomst van onze praktijk zal gekenmerkt worden door:

  • Cliënt staat centraal. Handhaven hoge kwaliteit van behandelen en blijvend innoveren binnen ons vakgebied.
  • Nauwe samenwerking met huisartsen.