Mijn naam is Wim Ramler. Ik heb mij als fysio-, manueeltherapeut en echografist gespecialiseerd in nek-, schouder- en armklachten. Variërend van acute tot chronische klachten, bij mensen van alle leeftijden. Ik ben op maandag en dinsdag werkzaam in het Noordwest Ziekenhuis (lokalisatie Den Helder), op de poli orthopedie. Daar zie ik samen met dr. Salomons en dr. Geervliet, patiënten met de hierboven genoemde klachten op een speciaal daarvoor ingericht spreekuur.

Daarnaast ben ik op woensdag en donderdag werkzaam in Praktijk voor Fysiotherapie Stadshart. Deze praktijk heeft 2 vestigingen. Beide vestigingen zijn verbonden aan een huisartsenpraktijk: huisartsenpraktijk Molenstraat en huisartsenpraktijken Lorentz. Op deze locaties vindt niet alleen onderzoek plaats, maar worden patiënten met nek-, schouder- en armklachten, ook behandeld. Soms samen met de huisarts. Het onderzoek vindt plaats d.m.v. klinisch- en echodiagnostisch onderzoek.

Bij de behandelingen wordt gebruik gemaakt van de meest recente en onderbouwde inzichten. Onderzoek in Fysiotherapiepraktijk Stadshart vindt niet alleen plaats op verzoek van een specialist, bedrijfsarts of huisarts, maar ook op verzoek van collega-fysiotherapeuten en patiënten zelf.

Specialisatie: echografie, manueel therapie, verschillende therapievormen gericht op klachten aan de arm, nek en/of schouder en chronische pijnklachten.