Ik ben sinds juni 2013 bij Stadshart als fysiotherapeut aan het werk. In 2012 heb ik in Amsterdam de opleiding fysiotherapie afgerond en heb daarna op Texel werkervaring opgedaan.
In februari 2013 heb ik de cursus Stenvers ‘Nek/Schouder/Armklachten’ gevolgd en pas deze kennis nog steeds met veel plezier toe in de praktijk. In 2014 heb ik in Utrecht de opleiding ‘Dry Needling’ gedaan, inclusief de uitbreiding voor het kaakgewricht. De laatste jaren ben ik veel bezig geweest met mijn studie ‘Manueeltherapie’. In juni 2016 mocht ik de master ‘Manueeltherapie’ aan de SOMT te Amersfoort dan ook afronden.
Sinds de opzet van het Rug-netwerk in de Kop van Noord-Holland heb ik mij aangemeld als rugnetwerktherapeut. Het Rug-netwerk is een netwerk van oefen-/fysio- en manueeltherapeuten in Noord-Kennemerland, West-Friesland en Kop van Noord-Holland dat is opgezet om de kwaliteit van de zorg voor mensen met lage rugklachten te verbeteren. Het netwerk heeft als doel het aantal mensen dat lijdt aan chronische lage rugklachten te voorkomen en/of te verminderen.
Naast de rug houd ik mij ook veel bezig met de schouder. Ik loop zo nu en dan ook op de maandag met mijn collega Wim Ramler mee op de polikliniek van de orthopedie in het Noordwest ziekenhuisgroep. Ik wil mij graag hierin verder ontwikkelen en dit jaar starten met de opleiding echografie. Ik houd zelf erg van sporten (voetbal, judo, fitness, hardlopen) en vind het belangrijk om mensen te leren hoe zij op een goede manier kunnen bewegen. Ik ben namelijk van mening dat je door een gezonde en leuke manier van bewegen je zowel lichamelijk als geestelijk lekkerder in je vel gaat zitten.

Specialisatie: Groepstherapie en individuele begeleiding lage rugklachten (rugnetwerk), manueeltherapie, dry needling en schoudertherapie.