Chronische Achillespees ontsteking? Subacromionaal impingement die maar niet wil herstellen? Die tenniselleboog die we met rust zouden moeten laten en die na 2 jaar wel over zou (moeten) zijn? Hielspoor of Fasciïtis Plantaris en je shockwave, zooltjes, fricties en wat al niet meer wil maar niet aanslaan? Zo’n zeurende kniepeesontsteking die je patiënt telkens weer van het sporten afhoudt?

Percutane Electrolyse is een innovatieve behandelvorm voor de behandeling van chronische peesontstekingen. De behandeling duurt kort, is efficiënt en wordt uitgevoerd met minimale pijn voor de patiënt.

Echogeleide Percutane Electrolyse is dé nieuwste behandeltechniek. Uiteraard evidence-based met waanzinnig hoge patiënt tevredenheid scores.

Praktisch gezien bestaat de EPTE therapie uit enkele behandelsessies waarbij een acupunctuur- of dry needle-naald onder echogeleiding naar het aangedane gebied gebracht. Door het EPTE apparaat wordt met een lage intensiteit de elektrische stroom toegediend. Dit zet een aantal chemische en fysiologische processen in gang die leiden tot weefselherstel.

6-12 weken. 4-6 behandelingen EPTE, dus 1x per week. in combinatie met een oefenprogramma 6-12 weken.

//www.youtube.com/watch?v=_bVXc_iHc0g